Over mij

Lang, lang geleden werd er eens een kindje geboren. Nou is dat niet het allerbeste begin van een verhaal, want wie op deze wereld is er niet ooit eens geboren? Dat is nou zo een gebeurtenis die iedereen wel eens heeft meegemaakt.

Terug naar het verhaal: het kindje groeide op, te midden van haar alleraardigste broers *kuch*. Ze was niet altijd even gelukkig, maar toch bleef ze doorzetten. 
Ze versloeg de basisschool en middelbare school(dat laatste duurde iets langer dan gepland), liet haar tienerjaren achter zich, en over een poosje is ze dan echt volwassen (20 jaar vind ik toch iets 'volwassener' dan 18 jaar, dus.). Wat ze wil worden? Dat is voor haar momenteel ook nog even een vraag waarop zij nog niet helemaal het antwoord op weet. Ze werkt nu eerst een jaartje bij de buurtsuper, waar ze toch al aardig wat centjes heeft verdiend. Ook wil ze haar rijbewijs halen, maar met een instructeur die al langer dan 50 jaar zijn werk doet, gaat dat misschien iets langzamer (dit ligt ook vooral niet aan haar, neeeeeuh). En ze is weer begonnen met een blog, zoals je hier kunt zien.Haar doel met schrijven? Frustraties uiten, geluk delen en vooral over kleine wondertjes vertellen. Of het nou over iets vreselijks gaat of over iets fantastisch, de hele wereld mag weten wat deze Cafemme meemaakt.

En ze hoopt dat je enigszins plezier in hebt in het lezen van al haar gebeurtenissen!


En dat je het niet ontzettend creepy vindt dat dit allemaal in derde persoon is geschreven, terwijl Cafemme dit in hoogst eigen persoonlijk heeft geschreven.

Loifs!

1 opmerking: