4 december 2012

Tip voor Pakjesavond en Kerst: Toffe actie !

Deze actie begon bij de Kruidvat (het vat, dus het kruidvat? poeh ik zeg altijd de Kruidvat :") ) vorige week al, en tot mijn verbazing loopt 'ie deze week ook nog! Dus zoek je nog een leuk cadeautje voor pakjesavond  of kerst: bij Kruitvat is een actie waarbij je bij 2 actieproducten een dvd gratis krijgt!

Deze films zijn er (als je op de naam klikt, zie je de trailer van de film):
- It's Complicated
- Johnny English Reborn
- Verschrikkelijke Ikke
- Dora Ballerina

Goed, de eerste en de vierde zijn niet echt films die ik zou kijken (It's Complicated gaat over een man en een vrouw van... 'middelbare' leeftijd en Dora... da's een inkoppertje lijkt me ;) )

Maar Johnny English Reborn en Verschrikkelijke Ikke zijn wel leuk! Het zijn beide comedy's, de een met de briljante Mr Bean (Ehh Rowan Atkinson) en de ander is een animatie met Steve Carell als de stem van de hoofdrolspeler Gru! En deze 2 hebben wij dus al in huis liggen! (Johnny English had ik voor m'n broer meegenomen, hij had z'n propedeuse gehaald en ik vond dat ie wel een cadeautje verdiend had + ik had nog shampoo nodig... ^^)

IT'S SO FLUFFY! Je kunt dus per klant meerdere dvd's krijgen, maar dan moet je natuurlijk wel meer actieproducten kopen ;)
Kijk hier welke producten je moet kopen om een dvd te krijgen: http://epub01.publitas.com/Kruidvat-NL/256/#/zoompage/2/ 

Ik vind 't een hele toffe actie, want ik denk dat er voor ieder wel een leuke film bij zit. Goed, voor de horror-fan dan wel niet.... ghehe :")

3 opmerkingen:

 1. Despicable me... I detest 'Verschrikkelijke ikke'! :)

  Verder wel een leuke tip! Behalve dan dat ik nauwelijks meer bij de (dé :D ) Kruidvat kom nu ik een Action vlakbij heb, maar toch bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ghehe ik vind 'verschrikkelijke ikke' ook echt een baggertitel :P heb 'm toen in de bios in het Nederlands gezien, maar op de dvd kun je 'm gelukkig ook in het engels zien... echt 10 x beter! :"D

   wel de dus? klinkt zo dom, de kruidvat, de vat... :") (of zou het komen omdat 't een bedrijf is ofzo? :") )
   ah nice, action is echt veel goedkoper! waar ze bij de kruidvat 5 euro voor vragen, kun je bij de action 't vaak voor meer dan de helft goedkoper krijgen... beetje oneerlijke eigenlijk van Kruidvat :")

   Verwijderen
  2. Janouja, het is immers ook gewoon de Appie of de H&M, ik denk dat je het gewoon als een naam moet zien...

   Verwijderen