22 december 2012

Series #1

Het lijkt me al een tijdje leuk om te vertellen welke series ik volg én gevolgd heb. Voor mezelf, om iets 'nuttigs' te doen, en voor jullie, om iets 'nuttigs' te lezen. Want wie weet, is het wel ontzettend leuk en raak jij ook verslaafd aan een van de series waarover ik vertel! Het is natuurlijk niet een heel origineel idee, Tea heeft het ook al gedaan, maar aangezien ik na lang aandringen van haar Maestro eindelijk heb gezien (en het serieus leuk vond! ik denk dat ik het terug ga kijken, dan heb ik misschien voor de finale een echt duidelijke mening wie moet winnen :P ). Ik vertel over 1 serie per keer, want dan kan ik lekker veel blogpost maken, hihi ^^ Ik heb nog niet echt een precies idee van hoeveel ik er ga maken, maar dat zien we dan wel weer!

Ik begin maar met de serie die ik momenteel het meest fanatiek aan het kijken ben:

Raising Hope


De serie draait om de familie Chance, en dan vooral om Jimmy. Hij is een jongen (eh man) rond de 20, die per ongeluk een seriemoordenaar zwanger maakte (dat klinkt niet als het allerbeste verhaal he...). Daaruit kwam 'Hope' voort. Aangezien de seriemoordenaar eindigde op de elektrische stoel (dat de doodstraf nog bestaat zeg...), hebben we daar verder weinig last van. Jimmy's vader Burt heeft een eigen bedrijfje, waarmee hij tuinen verzorgt van rijke families. Jimmy's moeder Virginia werkt als schoonmaakster. Hieruit kun je dus wel opmaken dat ze niet de allerrijksten zijn: daarom wonen ze ook bij -demente- Maw-maw, de overgrootmoeder van Virginia.

Ik ben momenteel bij seizoen 2 (tot nu toe zijn er 3), en ik moet zeggen dat ik het nog steeds leuk vind! De familie is dan wel niet rijk, maar ze houden van elkaar en zijn origineel genoeg om van elke aflevering iets leuks te maken. De serie is volgens Wikipeda te zien op RTL 5, maar je kunt via internet alle afleveringen natuurlijk ook al eerder zien... *hinthint*

IMDB rating: 8,1
Trailer: http://youtu.be/LQ81uDSWjGc
Informatie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Raising_Hope

Doei! (morgen volgt de 2de!)

1 opmerking:

  1. Haha, jey, ik ben trendsetter :)


    En zie je wel dat Maestro geweldig is! Goed zo!

    BeantwoordenVerwijderen