3 juli 2012

Over linda's.

Persoonlijk weet ik natuurlijk ontzettend veel over Linda's. Ze zijn vaak blond(check!), een beetje onhandig (check!) en, oja, ze heten Linda (driedubbele check!)

Linda betekent:
in het Spaans: 'mooi' (ghehe :"))
in het Zweeds: een luier (ooit ergens gelezen -,-)
en het kan , dacht ik, ook iets van slang betekenen....

Laten we het maar gewoon bij 'mooi' houden! :")

Er zijn ook liedjes gemaakt over Linda's. Ik dacht altijd dat alleen dat ene nummer over Linda ging (jeweetwel, die zovan: Linda oh Linda oh Linda, ik wil alles voor je doeeen... die ja :P ). Maar na nader onderzoek vond ik er nog een paar. Gewoon, ter verheerlijking van de Linda's. Oh, dus niet voor belinda's of alinda's of wat je er ook maar voor wilt gooien. No offense.


die dus! :")

een oudje :")


Ah deze is wel mooi!

Ik voel me altijd ontzettend ongemakkelijk als ik zo'n liedje over een Linda hoor :") Alsof het echt voor jou geschreven is ofzo, wat natuurlijk ontzettend sneu is... OH! wat wel leuk is om te vertellen: in het najaar ga ik waarschijnlijk met mijn tante naar Doe Maar, en de Frank Boeijen Groep is er, dacht ik, dan ook bij, dus misschien ga ik Linda dan wel horen :P Gelukkig ben ik niet de enige linda, dus er zullen wel 50 andere vrouwen zijn die zich ook aangesproken voelen... :") Maarrr daar kijk ik dus wel enorm naar uit! (hoewel al die 'beroemde' bands uit de eighties nu voornamelijk uit bejaarden bestaan... maakt niet uit ! xD)

één van de bekendste Linda is natuurlijk Linda de Mol. Heb wel eens gehoord dat ik naar haar vernoemd ben, maar dat zal wel een grapje zijn geweest... :")Ghehe blijft grappig :P 
Aah ik hou van holland blijft geweldig! (hihi heb er zelfs een pyjama van, om maar eens lekker ongemakkelijk te doen).

Eeen waar ik vanmiddag achterkwam: Linda heeft al de LINDA, maar nu komt er ook een Linda meiden, speciaal voor 'jonge vrouwen rond de 20' , wooeei ik wou de LINDA eigenlijk altijd al wel voor de grap kopen, maar lijkt me helemaal leuk om het andere blad te hebben! hierr meer info: http://www.lindamagazine.nl/magazine/linda/linda-meiden/lindameiden/ , hier kun je ook een aantal bladzijden  vast zien, ziet er wel leuk uit! Ennn er staat: vanaf 3 juli in de winkel, dus binnenkort toch maar even kijken ;)

Zo, nou weet je iets meer over Linda's. Iedereen kent wel een Linda, of zelfs meerdere, dus altijd handig om er meer van te weten!


Liiiefs.

2 opmerkingen:

  1. kijk, allemaal dingen die ik altijd al had willen weten :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi IK WIST 't! :") ook wel heel interessant natuurlijk, Linda's *kuch* niet dus *kuch*

      Verwijderen