29 oktober 2012

Broeder Thomas en zijn Gregoriaanse Zangers

speciaal voor Tea xD

Lang duurde het niet, voordat zij elkaar vonden.
Men vond het maar een guitig groepje kneusjes, maar dat deed hen niks.
Ze speelden er lustig op los, lieten geen noot onaangeraakt.
Wie ze zijn? Broeder Thomas en zijn Gregoriaanse Zangers natuurlijk!


Wie niet van deze uitzinnige band heeft gehoord, gelezen of geroken(hun rotte-vis-luchtje is in vele winkels reeds uitverkocht), heeft waarschijnlijk onder een steen gelegen. Wat vrij pijnlijk moet zijn geweest: 'des te groter de steen, des te groter de pijn' luidt het alombekende gezegde ook wel. Zelf heb ik nog nooit de zware taak gehad om onder een steen te gaan liggen, maar mijn verbeelding kan me wel enigszins vertellen dat ik niks heb gemist. Vooral een komen en gaan van pissebedden enzo, verder geen interessante wurpjes of geurtjes.

Altijd gekleed in sexy jurken en sexier brillen zien deze mannen er nog mannelijker uit dan ze eigenlijk zijn. Behalve Thomas natuurlijk, want die is al mannelijk genoeg. Die heeft dat niet nodig. Hoewel er in de begintijd nogal eens ophef over ontstond, hebben de  Gregoriaanse Zangers zich er maar bij neergelegd. Er was niets aan te doen, Thomas was immers mannelijker.

Hun repertoire bestaat voornamelijk uit onverstaanbare schreeuwerige teksten. Bedacht door Gregor, de vader van de Gregoriaanse Zangers. 'Pappa heeft ons altijd gesteund, zelfs toen we van Thomas niet met zijn treintjes mochten spelen' zegt Gregor Junior de 1ste. 'Waarom wij allemaal Gregor heetten? Nou, onze vader is nogal schizofreen, dus hij vond het wel fijn om écht andere mensen aan te spreken met zijn naam, dat gaf hem rust'.

Het is dus een vreemd groepje, dat vreemd genoeg vooral vreemde vrouwen van middelbare leeftijd aantrekt. En of ze het lang volhouden? De roddelpers noemde hun hit 'kedeng-kedeng' een nummer dat vooral tijdens een grote boodschap gedraaid mag worden. 'Daar gaan we ook voor' zegt Gregor Junior de 2de. Er wordt in de media gespeculeerd over het solo-gaan van Thomas. En daarmee ook het solo-gaan van de Gregoriaanse Zangers. Thomas: 'ik rij nou eenmaal graag op een enkelspoor'.

Loifs! x

5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. dankje :")toen je het zei móést ik het ook wel doen ja :P

   Verwijderen
 2. ik heb onder een steen gelegen :") Maar dat doe ik sws, ik krijg niks mee van wat er in de buitenwereld gebeurt :")

  Maar wat een geniale post, serieus :")

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ghehe xD (ze bestaan stiekem niet echt, ssht.) och ik ook niet hoor. ook al heb ik daar tijd genoeg voor.

   dankje :P wat koffie al niet met een mens kan doen he, volgensmij word je er echt slimmer van ;)

   trouwensss, we kunnen een keer met z'n drietjes afspreken?? of gaat dat makkelijker via de mail? (:

   Verwijderen
  2. Moet je eens op 9gag gaan zitten, seriously, als Miranda me niet had aangestoken had ik nu nog niets geweten over de Amerikaanse verkiezingen, Sandy, Gangnam Style en dat soort dingen :)


   En lijkt me leuk! Miss is over de mail wel handiger, straks wordt het ook een projectX (ja, zoveel mensen lezen je blog wel :D ), maargoed, is wel leuk!
   xx

   Verwijderen