29 november 2012

Zo wat een durfal ;D

Mijn wanhopige schreeuw om hulp werd niet beantwoord.
En dus heb ik net het heft in eigen hand genomen.

En een kaartje voor Mike & Thomas besteld.
In Zaandam.
Weet je hoe ver weg dat is? Zooooooooooooo ver weg *doet handen heel erg ver uit elkaar*.

En jongens wat ben ik nu enthousiast. Want het is echt te episch. Hoop ik. Anders heb ik aardig wat geld weggegooid (maar Lin, je zou toch geen geld meer uitgeven Ö? noupfftsjaditmoestgewoon. ) . Tegelijkertijd ben ik nogal nerveus, want zal ik niet verdwalen?? (heb al op Google Maps gekeken, en op zich.... als ik verdwaal zal het wel erg zielig zijn) En ik maak sowieso nog een compleet uitgestippelde route, dus het kan niet verkeerd gaan...

Het is een middagvoorstelling (matinéé heet zoiets chique gezegd toch?), dus waarschijnlijk lukt het me ook nog om diezelfde dag nog thuis te zijn.

Hihihihihi.

Oh, en ik moet natuurlijk even naar de Primark! (met Eline? ;D als ze in Amersfoort is, bien sûr. Of Tea? :D maybe met z'n drietjes? dat zou helemaal tof zijn!! :) ) Ik heb al gezien dat het 5 minuutjes lopen is vanaf het station, dus dat moet wel te doen zijn!

Waarschijnlijk denk je nu: jemig, beleeft die nooit wat ofzeu?
En ja, dat klopt :")

De reistijd is wel echt belachelijk, ik doe er ongeveer 4(,5) uur over.

Nou hopen dat NS en Arriva niet opeens stoppen met rijden op 2de kerstdag. Want dan heb ik best wel een probleem (maar volgens La Internet rijden ze wel gewoon, dus huhuhuhu.)mijn hoofd.

2 opmerkingen:

 1. Supercool Lin!
  Ik denk overigens niet dat ik mee kan, want het is redelijk ver en vermoedelijk vechten mijn ouders over mijn aandacht, maar we kunnen op een ander moment zeker iets doen!
  Heel veel plezier en dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Aah jammer :( zou wel heel tof zijn als we wel een keertje zoiets zouden doen ;) Loifs!

   Verwijderen